Bemutatkozás

Üdvözlöm, Dr. Magyar Dávid vagyok.

Több, mint tíz éve – különböző ügyvédi irodákban – elsősorban a gazdasági és az ingatlanjog területén dolgozom.

Tekintettel arra, hogy az ügyvédi irodáknál igen széleskörű ügyfélkörrel ismerkedhettem meg, ezért az ingatlanjog és a társasági jog területén is rendkívül széleskörű tapasztalatra tehettem szert.

Az elmúlt években volt szerencsém az „egyszerű” ingatlan adásvételtől kezdve, a társasház alapításon át a különféle FIDIC szerződésekig bezárólag megismerni az ingatlanjog különböző szegmenseit.
Mindezeken túlmenően a Magyar Állam ingatlan vagyonával kapcsolatos perekben, illetve a NIF Zrt. vasúti pályarekonstrukciós ingatlanprojektjeiben is eljártam.

A fentieket követően egy neves budapesti ügyvédi irodánál helyezkedtem el, ahol közel hat évet töltöttem. Az ügyvédi irodánál napi szinten foglalkoztam a társasági jog, ingatlanjog, családjog és a gazdasági jog területéhez kapcsolódó feladatokkal, mely kibővült az adójogi ismeretekkel, és az ezzel kapcsolatos tanácsadással.
A klasszikus jogi feladatok mellett tevékenyen részt vettem az ügyvédi iroda partnereinek, megbízóinak az üzletfejlesztésében is (termőföld hasznosításával és állattartással kapcsolatos projektek, társasház projektek, pénzügyi intézmény alapítása, stb.).
Az ingatlanjogi, társasági jogi és a klasszikus polgári jogi ismereteim bővítése mellett komoly tapasztalatra tettem szert a munkajog területén is.

Irodám fő profilja az ingatlanjog és társasági jog, melyekhez az elengedhetetlen adójogi és munkajogi ismereteimmel is segíteni tudom megbízóimat.

Hozzászólás nem lehetséges.